13 de febr. 2013

Neus Sifres Pelegero, 2n Batx.




Estimada C:
Estic quasi segura que no sabrà qui sóc, és normal. Em diuen Carla i visc a Sant Feliu de Llobregat, un poblet de Barcelona. Sóc una simple estudiant de tercer any de Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona i mai en la meua vida m’havia ocorregut una cosa tan curiosa. Jo no creia en les casualitats, sí, ho he dit bé, creia, ja que després del que et contaré a continuació, la meua perspectiva sobre les casualitats que poden passar en la teua vida, va donar un gir de 180 graus.
Un dia com qualsevol altre a la universitat, assitia jo a classe de literatura catalana. Ens havien manat la tasca de llegir-nos el teu llibre La meitat de l’ànima, i jo com a bona estudiant ja ho havia fet i sabia tots els interrogants i preguntes que et quedaven en l’aire sobre la teua identitat i l’apel·lació que feies als receptors (nosaltres) en cas que algú disposàs d’alguna pista o informació que et pogués ajudar. Va ser allí mateix, a l’entrada de l’aula, amagat entre dos esglaons, on vaig veure que guaitava un paper que pareixia estar molt deteriorat pel pas del temps. Vaig decidir agafar-lo per a posteriorment llegir-lo i... a que no et pots imaginar de qui era aquell paper tan misteriós? Doncs si, increïble però cert! Era d’Albert Camús! El vaig obrir amb cura i a l’interior hi havia una foto apegada d’una nena molt bonica i al peu d’ella un escrit que deia: Malgrat la distància entre nosaltres, sempre estàs present al meu cor,  filleta meua.
Doncs bé, aquesta és la informació que jo et puc proporcionar, no és molt abundant però almenys pense que et pot aclarir un poc els teus dubtes. Al final d’aquesta carta t’adjunte les meues dades en cas que volgueres contactar amb mi.
Atentament Carla.
C/La Pau núm. 2 Sant Feliu de Llobregat
 Carla Martí Clar 698453221

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.