10 de març 2014

Buckingham Palace
Anglaterra
                                                                                  

John Smith.
Presó de *****
Anglaterra

                                                                           Darreries del segle XX

Benvolgut Senyor John,

           Nós, Elisabet II, disposem:
Deixar-lo en llibertat a partir de la setmana pròxima a condició que vosté acudisca dos vegades per setmana a la nostra presència i ens relate més d’aquestes aventures que ha viscut.

           Hem trobat a bé concedir-li la llibertat ja que la policia encarregada d’investigar la vostra irrupció al Victoria and Albert Museum de Londres ha trobat empremtes d’unes sabates de vestir damunt de la sang que no coincideixen amb les vostres. Al nostre parer, potser siguen d’aquell a qui vosté anomena dimoni.

           A més, al fil de la que anomena spata ignea hi ha una inscripció en llatí que diu: “Aquesta espasa ha sigut venuda al dimoni a canvi de tres desitjos: immortalitat i eterna joventut, una bossa amb or infinit i un desig pendent”. Ara, amb la vostra carta, hem pogut entendre el significat d’aquesta inscripció que abans pensàvem que era una llegenda que el manufacturer d’aquesta espasa volgué inventar.

          Finalment, li demanem disculpes en nom de l’estat anglés per aquesta confusió que vosté, sens dubte, haurà trobat normal.


Un salut cordial.


                                                   Elisabet II de Windsor, Reina d’Anglaterra.

Miguel Moreno Armenta
IES BERENGUER DALMAU. Catarroja
2n de batxillerat A


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.