10 de març 2014

Estimat Joan Ferrer,
      Seré breu doncs no dispose de massa temps per posar-me en desgavells d’aquesta classe. No entenc quin medicament s’ha pres per contar-me aquestes barbaritats. Des d’un principi havia pensat no contestar ja que no es mereix cap tipus de resposta. Estic convençuda que vosté viu en un món de fantasies.
       Puc assegurar-li que sóc una persona molt religiosa. Sé que Ell ens protegeix i que ens envia tota classe de senyals depenent de com actuem.  Crec en la reencarnació i que en un món més enllà hi ha alguna cosa. M’ha trastornat la  idea que el dimoni li haja pogut concedir tres desitjos, i el que encara m’ha sorprés més és que tinguera la desvergonya  de ser tan summament egoista de demanar coses que només el beneficiaren a vosté. Podria deixar per un moment de veure’s a si mateix, mirar  enrere i pensar a quantes persones ha fent mal, segons vosté, deixant-les tirades perquè no descobriren la seua identitat.
       No tinc ni temps ni ganes d’anar punt per punt fent-li veure totes les barbaritats que ha contat en la seua eterna carta. Pensa que bromes com aquesta es poden fer a una persona important que té coses millors a fer?
       La part positiva de tot aquest embolic, i la conte perquè puga veure el que pense de vosté, és que m’he rigut més que mai, li ho dic amb franquesa. Mai en aquests seixanta anys de vida havia sentit una cosa tan absurda, el convide com a còmic en el pròxim aniversari de la meua néta. Li assegure que serà ben pagat.
     Però per si és veritat que m’heu conta amb tota la bona intenció i pateix alguna malaltia mental, jo personalment m’he encarregat de enviar-li a un dels millors especialistes en neurologia perquè puga tractar-lo de la millor manera possible.
       Espere que es recupere molt prompte.
       Reba una salutació ben cordial,

La reina d’Anglaterra


Mireia Sánchez Bermejo
IES BERENGUER DALMAU. Catarroja
2n de batxillerat A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.