11 de març 2014

Col.legi La Purísima- Torrent


Des d'on m'abellisca estar
Presó d´Anglaterra

Volgut Joan Ferrer, Juan Herrero o Juan Reims,

              Primer de tot em presente: sóc Gretta Garbo. La teua carta , com és de suposar, no ha arribat al destinatari a qui anava dirigida. Supose que et preguntaràs com pot haver-hi arribat a les meues mans, doncs et revelaré un dels meus grans secrets que a bell ull potser siga paregut al teu.
                Jo no sóc immortal com tu però coincidim en un fet: el dimoni se’m va aparéixer i   em va concedir tres desitjos, essent un d'ells que en morir puguera continuar present en el món dels vius. Durant tota la teua vida, que curta no és, he estat seguint-te en els teus viatges, en les teues relacions amoroses i en cada una de les teues accions. El nostre encontre va ser meravellós però també irreal, com ets tu en estos moments, perquè allò que no acaba i no té un fi està fóra de la vida real. .
Tots dos som virtuals i estem en mans de la fatalitat però mai de la mà humana, així que no esperes mai cap resposta de la reina ni tampoc, per supost, un tracte de favor si a més vas amb eixe conte tan surrealista per a l’ésser humà.              
               Si vols parlar amb algú que t’entenga, pots escriure’m i enviar la carta a la direcció que vullgues ja que el meu destí fatal és deambular pels espais més recòndits del món.

Sempre teua,
Gretta Garbo.
Lydia de la Cruz Company. 1º A BATX.
Col.legi La Purísima- Torrent



Buckingham Palace Road
London SW1AA, Regne Unit
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
Presó  de Wandsworth
Wandsworth, London
Cel.la 666      

                                                                                                                                                                                 
Estimat Joan Ferrer,
Sí, he aconseguit interceptar la teua carta abans que cometeres un gran error, perquè la teua volgudíssima reina a qui apel·laves en la teua carta no t'hauria ajudat molt, a banda que la teua gran història, molt interessant per cert, no li hauria sorprés, perquè ella coneix de l'existència de l'spata ignea , i probablement millor que tu.
El teu pare, Bernat Ferrer, rebia molts encàrrecs de les corts reials de tot el món i les seues espases eren emprades en les croades, però es va donar compte del dolent ús que en feien i decidí  deixar-les de fabricar. Aconseguí arreplegar-les totes i destruir-les, perquè no era bo per al negoci de les ànimes. I quan jo , molt intel.ligentment, vaig recuperar la teua, emprenguí el camí de tornada a l'infern.
 Encara que em fa vergonya admetre-ho, uns sequaços enviats per la reina me la van arrabassar. Segons les meues fonts, va ser usada en la guerra anglo-espanyola, on els britànics guanyaren  en l’any 1587 a Cadis , però la por al potencial de l’espassa, va fer que acabara en el British Museum. I tot el que coneixia dels seus poders i la seua vinculació amb la corona d'Anglaterra va ser eliminat.
Així que, soci, complix amb la teua condemna, tanca la boca, i gaudeix del regal de la immortalitat.

Infernalment,
Llucifer Satanàs.

                                                                                             Lidia Viñes Moreno. 1º A Batx. 
                                                                                           Col.legi La Purísima- Torrent





Benvolgut Joan,



Tots hem de ser conseqüents amb les nostres decisions, i acceptar -les de bon grat . El teu alter ego, jove, avar i ignorant, ha desencadenat certs efectes que ni tu mateix hagueres cregut que anaven a succeir .
No sé el motiu exacte pel qual t'escric esta carta, potser perquè em sap greu que tot allò de què defugies s'ha convertit en allò que més anheles. La mort. Eixe fúnebre crespó que cobrix les ànimes de les persones i les porta a eixe repòs etern, allò que tant tems. Però eixe temor ha sigut el causant del teu gran error.
Sé bé com has fugit del destí comú que teniu tota la humanitat. Ho sé perquè, així com existeix el dimoni , també hi ha éssers com jo, els àngels. Jo sóc aquell que t'està esperant a l'altre costat d'eixe túnel sinistre però amb una resplendor final. Vele per tu i t'he seguit a cada pas que donaves durant tots estos segles, però hi ha un fet de què em penedic a hores d’ara : no vaig intervindre quan vaig tindre l'oportunitat d’actuar en eixe pacte teu amb el dimoni.
Com tu, jo també pense que ha arribat per fi l'hora que et reunisques amb totes aquelles persones que van conéixer el teu verdader jo. Tot succeirà esta nit. 

Fins llavors
El teu àngel de la guarda
                                                                                    Sonia Monterde Puig. 1º A Batx.
                                                                     Col.legi La Purisima- Torrent





Buckingham Palace
Londres

SWI
15 de gener de 1939

Presó de ****
Anglaterra

Volgut Joan Ferrer,

He rebut la teua carta aquesta mateixa vesprada però no l’he oberta fins després del tea time perquè tenia la convicció que era alguna qüestió prou important com per a no donar-li el temps adequat.
En veure la procedència,, he sentit uns desitjos immensos de contestar- te per dos motius:
El primer motiu és perquè m´agradaria sentir-me identificada amb tu, jo no sóc immortal, i m´haguera encisat descobrir com era el món abans, conéixer persones importants del passat i, sobretot, ser, més o menys, invisible com tu. M´agradaria molt conéixer-te personalment perquè crec que deus ser una persona molt interessant i diferent.
I el segon motiu és perquè crec que podria ajudar-te a eixir de la presó a canvi que m´ajudares a acabar un llibre que estic escrivint. Tracta de la història de la meua família  a través de generacions i per tot allò que has viscut i conegut, pense que la teua memòria és d’un valor incalculable. Jo ja sóc major i els records es dilueixen amb el temps.
Si ho creus convenient, podries instal.lar-te en una de les habitacions del palau, així series  prop de mi treballant com el meu assessor històric. Pensa-t’ho , tal volta siga l’única i última oportunitat .

Atentament,
la Reina d´Anglaterra.
Nadine Prieto Pagán. 1º A Batxiller
Col.legi La Purísima- Torrent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.