10 de març 2014

Sr Ferrer,
Una vegada llegida la seua carta i compresa la gravetat del problema, sent una gran curiositat per la seua històriai, però al mateix temps, tinc dubtes sobre la veracitat del que hi conta.
Primerament, vull dir-li que en els pròxims cinc dies rebrà una visita del meu fidel conseller per constatar si realment està dient la veritat. Sí és així, vull que sàpia que comptarà al cent per cent amb la meua ajuda i automàticament li proposaré un tracte.
Vull fer-li saber que no m’interessen ni els seus diners ni la seua col·lecció, només vull tindre més informació sobre la seua història, sobre el seu pas per les diferents èpoques. Sent la necessitat de conéixer successos desconeguts per a la humanitat: què va ser realment la conquista d’Amèrica, el contacte amb la civilització inca i, sobretot, saber més sobre el diable amb el qual va fer el tracte. A canvi, senyor Ferrer, l’alliberaré de la presó, vosté serà la meua mà dreta i viurà en la més absoluta impunitat. Li promet, a més, que una vegada acomplit el meu desig, l’obsequiaré amb l’espasa que tant desitja perquè definitivament aconseguesca posar fi a la seua agonia.
Espere rebre notícies positives de vosté.
La reina d’Anglaterra,
                                  Isabel II.


Valeria López Contreras
IES BERENGUER DALMAU. Catarroja
2n de batxillerat A



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.