23 de febr. 2018


 UNA PERSONA FASCINADA PEL RIU

Per a anar a treballar, Tom havia de passar cada vegada pel costat del riu, però quan ho feia, no podia ni girar el cap per a mirar-lo, començava a sentir les mans i les cames fredes i humides, sentia la força d´un cos que lluitava per sobreviure... era incapaç de treure eixes sensacions del cap i ja feia més d´un any que, sense cap motiu, havia ofegat al riu a una dona que no coneixia.

A l’arribar al treball, normalment solia passar desapercebut i quan arribava a casa, la culpabilitat el dominava, tots el dies es plantejava el suïcidi. A més, a partir del succés, havia trencat amb la seua núvia i s´havia distanciat de tota la seua família. Ja no li quedava res.

Per això va decidir acabar on tots els mals havien començat, sabia que era la millor opció i portava molt de temps atret a fer-ho per una força semblant a la que el va impulsar a convertir-se en assassí.
La culpabilitat, la soledat i una força major van fer que s’endinsés al riu fins que la seua  respiració es va parar. Així, Tom va desaparèixer del món i de la memòria de la gent.

                                                                                                                       Silvia Gil Gómez
                                                                                                       2n bat Col·legi Puresa de Maria-Cid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.