24 d’abr. 2009

ESTE XIC

Estàs al metro de València, durant mitja hora has estat pensant en les teues coses sense fixar-te en res en especial. Però a l´última parada ha pujat una xica que s’ha assegut enfront de tu i en qui sí que t’has fixat. Aprofitant que s’ha girat la mires bé i us quedeu mirant-vos als ulls. Aleshores comences a pensar en la seua història.

Com que du una motxilla deu ser estudiant, pel físic no deu tindre més de 20 anys, probablement hui torna a casa a estudiar els exàmens finals. Quan arribe a casa una amiga la telefonarà per eixir amb uns amics que ha conegut fa poc. Ella, farta dels exàmens, acceptarà. Hi anirà, estaran de festa i beuran. Un dels xics se li acostarà i li demanarà que l´acompanye. El xaval, que du massa alcohol i drogues al cos, la portarà fins a un racó on no hi haurà ningú i li voldrà fer un petó. Ella s’hi negarà i ell, sense poder controlar-se, la sacsejarà i, sense voler, li farà mal.

Encara esteu mirant-vos, li proposes quedar esta mateixa nit. En un primer moment dubta però acaba acceptant, tu penses en el que podria passar si tingueres raó, encarà que això ja té igual.

Salvador Benlloch –IES ALBAL-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.