21 de març 2010

Una alegria abans del Diàleg

100321diari001.jpgCom tots sabeu, la setmana que ve tindrà lloc el Diàleg amb Maria Barbal, que ens visitarà dimecres a Gandia i dijous a València.

I, mentre acabem de preparar els actes, totes les persones que prenem part en el Diàleg –organitzadors, professors i alumnes– ens podem sentir ben contents per les paraules tan amables que ens ha dedicat Ramon Solsona al diari Avui. En la setmana del Diàleg, ha volgut recordar la seua visita de l'any passat i valorar favorablement l'impuls i la influència de l'activitat amb un article titulat "Fal·lera per llegir a València". Gràcies, Ramon!

Hem de recordar que fa dos anys Imma Monsó, al cap d'unes setmanes de participar també en el Diàleg, va publicar un article a La Vanguardia titulat "Todos ganan", on valorava la iniciativa com un exemple reeixit de promoció de la lectura, punt en què coincideix amb Ramon Solsona.

Una alegria per a escalfar motors! Ens veiem a Gandia i a València!


2 comentaris:

  1. El Diàleg funciona perquè, per començar, compta amb uns escriptors sensacionals, que ens enamoren amb els seus llibres i que es fan estimar com a persones. Quina generositat, la de Ramon Solsona! Mentre altres només es miren el melic, ell ha entrat al blog del Diàleg a llegir les narracions de vida dels joves lectors. Una lliçó d'un mestre.

    Carme

    ResponElimina
  2. Olé, Olé per la MariaBarbal. No sé com dir amb poques paraules la sensació que ens transmeté ahir a Gandia, en alguns moments estàvem escoltant la Conxa donant-nos raons sobre la seua vida que a la novel·la ens havia amagat, l'escoltàvem i la estàvem veient-la des de l'experiència d'una vida plena, literaturitzada, si voleu, però ens convencé. Ja no em cal explicar què és la literatura perquè estem palpant-la, sentint-la, vivint-la.
    Gràcies, Maria, gràcies Diàleg i, evidentment, el reconeixement a tots els altres autors d'edicions anteriors, l'organització i dedicació de totes les persones que el fan possible. Gràcies Carme, gràcies Mª Jose, gràcies Gonçal.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.