18 de febr. 2012

Dietari del Dr. Cabassot


42 d’agost, 25:03, 30ºC, 760mmHg, 90% HR
Avui ens hem despertat amb un terrible ensurt, hem despertat envoltats d’una manada de llops amb espines a l’esquena, pareixien tindre gana, eren depredadors.
Encara sort que el doctor Michael ha estat àgil i ha llançat una bengala, els llops han fugit ràpidament excepte un que se’ns ha quedat mirant desafiadorament però després ha seguit la manada, pareixia ser el mascle dominant.
Després el Dr. Michael i jo hem decidit seguir-los per observar-los, ja que era el descobriment més important que havíem fet en dues setmanes, al cap de tres hores caminant els hem trobat en una espècie de llac, tenien unes espines o cornamentes que anaven per la columna vertebral, des de la cua fins el cap, de les quals regalimava una substància. Aparentment semblava un verí per a defensar-se de depredadors més grans com el “Rewindosaure”. També tenien unes dents molt esmolades i llargues que se’ls eixien de la boca.
El Dr. Michael i jo hem decidit disparar un dard tranquil·litzant per investigar-lo de més a prop i realitzar-ne unes proves, però mentre el dard es dirigia a la seua preciosa esquena la seua cua s’ha allargat uns dos metres, l’ha colpejat violentament i l’ha dividit en dues parts. Aquest ha avisat a els altres amb una espècie d’udol característic i les cues de tots s’han allargat i n’han eixit dues ales, posteriorment n’han eixit volant.
Samuel Abdoune March (1r de Batxillerat)
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.