29 de febr. 2012


Equip de voluntariat: Raig d’Esperança

13 d’octubre de 2050

Queden quatre anys per a la possible fi del món, ens trobem a València, açò ja no és el que era abans, tot està desert, com si mai haguera viscut gent. El forat en la capa d’ozó ha fet mal bé el planeta.

M’aventure junt a altres exploradors voluntaris en busca d’algun senyal de vida, el nivell del mar i la temperatura han pujat, la civilització s’ha vist obligada ha evacuar.

Acampats per agafar forces en el que un dia fou el Parc Gulliver se’ns ha presentat davant nostra, atret pel menjar, un ocell mai vist, ha sigut molt emocionant! Es tracta d’un pardalet de xicotet tamany amb la part inferior d’un pollastre i la part superior i les ales de mosca. Sembla inofensiu, perquè li hem pogut donar menjar amb les mans.

Després d’un estudi i d’una llarga reflexió hem arribat a la conclusió que, a causa d’aquest canvi climàtic, els animals s’han fusionat entre ells per a poder fer-se més forts i sobreviure. Ens fa pensar que, si ells han pogut fer-ho, nosaltres, si el destí ens deixa temps, ho farem també, ja que a la fi, també som una espècie animal... i ben animals que som!

Isabel Martí. 1r de Batxillerat C. IES Enric Valor de Picanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.