27 de febr. 2012

Illa de les Flors


Quan arribàrem a l’Illa de les Flors vam veure que era una illa preciosa i amb molts colors vius, però sense cap animal. Allò ens va estranyar molt i esperàrem a la nit per si apareixia alguna espècie diferent, però no tinguérem cap notícia.
Al matí següent, quan estàvem investigant aquella preciosa illa vam veure un animal molt estrany; era una barreja entre lleó i gos. Tot i que a simple vista ja era molt curiós, encara vam observar que el seu nas negre i gegant era una espècie de botó que servia per a la seua supervivència. Aquest botó tan estrany li servia per a conèixer on es trobaven les seues preses i el que feia era xocar el nas contra un arbre i allò li deia cap a on estaven.
Fou un animal molt curiós; ens fou difícil esbrinar com funcionava aquell peculiar nas, però finalment ho aconseguírem ja que sempre que ho feia caçava el seu menjar, tant per a ell com per a la seua família.
Ens quedàrem uns dies més a l’illa per observar-lo millor i prendre apunts. Després d’aquests dies ens n’anàrem cap a una altra illa a observar noves espècies.

Mireia Cuenca Navarro (1r de Batxillerat)
IES el Quint (Riba-roja de Túria)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.