23 de març 2012

FRASES IES SEDAVÍ

Salutacions de nou des de l'IES Sedaví. Ací teniu les frases que ens han enviat els alumnes i les alumnes. Com que amb els contes vam fer un concurs intern i una selecció, en aquest cas les posem totes, fins i tot la d'una professora. Fins aviat.

1. “L'hamaca propaga amb la seva imatge la promesa d'una estona suspesa en el temps” (Ana Gascó)

2. "Observar-les els dies de sol mentre es desplaen sobre el riu Titicaca, deixant meravelloses esteles irisades, com si un calidoscopi rutilant es destenyís en l'aigua." Pàgina 164, Papallona Narcís. (Tamara Díaz)

3. “Per al Dr. al-Yahia el fet que una estratègia col·lectiva tan precisa i solidària no sigui molt comuna entre els humans, expressa la seva decadència biològica i moral.” (Rosa Salvador)

4. "Els seus crits i laments han fet plorar la Dra. Shi i desafiat els coneixements de la Dra. Ocacka". (Pàgina 191) (Sara Fernández)

5. “Després de 10 dies de caminar pels commovedors paratges d’Hiperpotàmia hem fiat el Dragonfly, quietament ancorat ala caleta on el deixàrem.” (Carla Martínez)

6. “El camell era una mena de cavall ros amb dos geps i cap de girafa sense banyes.” Pàg. 307, Camell Albromàntic (Paola G. Pereira)

7. "Hi ha alguns dies a Janardan que la gent sembla feliç, com si visquéssim un llarg diumenge, com si el temps s'hagués detingut en una rialla, una olor, una conversa." (pàg. 350) (Amanda Martínez)

8. "Aquí ja hem acceptat que el vent i moltes coses no volen ser coneguts; i cregui'm, no es viu malament, així." (Vicent Vila)

9. “Erosió és el frec d'Eros, l'amor, i els seus efectes en el cos que el rep.” (Elena Robles)

10. "La ciència està a l'altura de la poesia" pàgina 175 (Esperanza Ramon)

11. “El nombre de pollets que sortia de cada dau coincidia amb el nombre de dau de la cara que mirava amunt” . Au de l´Atzar o Dau Fènix (Ismael Gómez)

12. “El vertader científic no pot condemnar mai un ésser viu; la nostra tasca és comprendre, no jutjar” (pàg. 333) Sònia Tur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.