15 de febr. 2013

Àlex Hijarro, 1r Batx. B


-->
Benvolguda Carme,
El meu nom és Enric Grau Altur, i sóc un exiliat, exmembre de la resistència republicana  a París. Després de llegir el teu llibre,  crec que puc ajudar-te.
En 1945 em vaig unir a la resistència republicana, amb somnis d’intentar enderrocar el govern feixista i cap a principis dels cinquanta, un dels líders em va presentar la teua mare. Em digué que estava casada amb un falangista, i en secret, lluitava per la república.
Més tard, en 1956 ens encomanaren la primera missió junts: havíem d’assassinar a Franco. Estàvem dins d’un cotxe que ens havia deixat la resistència, aparcats prop de Madrid. En el maleter guardàvem un fusell de franctirador. Ta mare i jo férem l’amor aquella nit.
A les 10 del matí Franco va eixir de sa casa amb cotxe. Jo ja estava dalt d’un terrat amb el fusell a punt per disparar. Ta mare esperava baix per si jo fallava.  El cotxe es detingué i el general va baixar. Quan tenia el dit en el gallet vaig ser incapaç de disparar.
No vaig tornar a veure ta mare, però m’assabentava de la seua vida. Pel que fa a la seua mort, desgraciadament no sé el que va passar...
Si et plau, realitzem una prova de paternitat, per tal de comprovar si ets filla meua.
Espere la teua resposta,

Enric Grau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.