21 de març 2016

DESTINACIÓ: AMSTERDAM?

airport-girl3 (1).jpg


  Et trobes a l’aeroport de Manises, esperant per a pujar a l’avió amb destinació Amsterdam, on aniràs per motius de treball. Mentre esperes, observes que en una de les grans finestres hi ha una xica asseguda a terra mirant els diversos avions que se’n van i d’altres que acaben d’arribar-hi. Porta una samarreta blanca, uns pantalons llargs vaquers i unes sabates còmodes. Porta els cabells solts, com si no haguera tingut temps de pentinar-se. Potser tampoc en tenia ganes. Sembla pensativa, fins i tot trista. En què pensarà? Al seu costat ha deixat la seua motxilla. És vella, l’ha portada en tots els seus viatges.
La xica de la motxilla està immersa en els seus records. Va nàixer i viu a Valencia. És fallera de la falla “Na Jordana”, on va conéixer a qui ara és el seu nuvi des de fa dos anys. A ambdós els agrada viatjar junts, i per al seu primer viatge junts, ell li regalà la motxilla que porta ara, de la qual mai se separa. Abans de conéixer-lo estava sola. Els seus pares sempre discutien i no tenien temps per a ella. Ara no es preocupa per això, perquè sap que ell la suportarà en tot allò que la faça feliç i és tot el que necessita. Ara plora, pensant que el deixa ací, que no pot anar a viure amb ella a Amsterdam.


La veu que crida per megàfon : “Última cridada per als passatgers València- Amsterdam, vol 6654 d’Ibèria , passen per la porta d’embarcament” la trau dels seus pensaments. S’alça i mira la seua ciutat. Massa dolor. Agarra el mòbil i envia un missatge. S’ho ha pensat millor. Mira la cua per a pujar a l’avió, somriu i se’n va per on havia vingut.

Patricia de la Torre Bustos .- 1º B Batx. (La Purísima- Torrent)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.