28 de febr. 2018



Què hauria de fer per al projecte de fotografia? Els havien proposat una entre aquestes opcions: bellesa, musa, transparència.

Però a diferència dels seus companys que al moment havien triat la musa i fotografiarien a les seues parelles, es trobava en blanc.

I allí estava, en aquella xicoteta ciutat sense importància, encreuant-se amb rostres desconeguts i altres no tan desconeguts, i mentre creuava el xicotet pont que unia el seu barri amb la ciutat ho va veure.

Com no s'havia adonat abans? Havia tingut aquella escena davant dels ulls i mai havia sigut conscient d'això, aquell riu, que sempre passava de llarg emanava una impressionant imatge en què el sol s'amagava en ell com si estiguera engolint-lo, i la llum ataronjada del capvespre en què mai reparava mes que per a adonar-se de ho tard que era, formava un paisatge que havia de capturar. Havia trobat les tres opcions que li havien donat en una sola imatge, amb el reflex del cel eixe riu havia pres un color ataronjat que simulava la llarga cabellera d'una dona, era simplement bell, així que sense dubtar-ho va apuntar la seua cambra cap este i va prendre distintes fotografies, sabent que el que el seu objectiu havia captat era més bell que qualsevol musa triada pels seus companys, perquè la naturalesa era la més bella i preada dona abans vista per l'home.



Andrea Lafarga Aguilar. 2n

Col. Puresa de Maria-Cid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.