4 de març 2018

LA VIDA DE MIQUEL



LA VIDA DE MIQUEL
Miquel va nàixer en Valencia en l’any 2007. Des de menut ha sigut un xiquet molt curiós, divertit i aventurer, però per desgràcia va nàixer en una família desestructurada en què els seus pares eren drogoaddictes i mai s’ocuparen d’ ell.
Un dia va ocórrer un fet molt desagradable, els seus pares el van tirar de casa perquè molestava amb els seus joguets. Ell se’n va anar a viure amb la iaia Carmen,  que vivia en una casa menuda al costat d’un riu. Ella fou qui el va criar i qui va fer que ell es convertirà en el millor estudiant. Sempre anaven al riu a fer esports o fer lectura i s’ho passaven molt bé.
Amb molt d’esforç, Miquel es va convertir en el millor estudiant de la ciutat, i tot això s’ho devia a la seua iaia Carmen.
Un dia, Carmen es va posar molt malalta de càncer, però li ho va ocultar a Miquel per a no preocupar-li. El dia de la graduació de Miquel, Carmen es va morir. Quan Miquel es va assabentar  va tornar a casa, va recordar tots els moments en el riu i tot el que havia fet per ell la seva iaia, i per la gran pena del seu interior, es va llançar al riu.
Nacho Pintado Sicilia
IES “Veles e Vents” Grau Gandia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.