21 d’abr. 2009

El famós violinista

Posteriorment, després d’uns minuts descansant la vista després d'analitzar les persones que es troben al teu voltant reps un colp al cap que et fa tornar a obrir els ulls i dirigir la mirada cap al costat d’on provenia el colp. En aquest moment t’adones que el colp rebut ha sigut culpa del maletí d’un violinista que et demana disculpes per la seua negligència. Serà un instrument? Una arma? De segur que és un instrument menut i per la seua forma deu ser un violí.
Pep, que és així com s'anomena el violinista, ha acabat les classes en l'ESMUC i tornarà a la seua casa per seguir estudiant el seu estimat instrument. Aquest estudiant de música és un dels privilegiats músics que forma l’orquestra del conservatori.
El violinista començà a xiulanr una obra que estava estudiant i que recordava en aquests moments d'espera fins arribar a casa per seguir estudiant. Recordava i anotava en la seua ment els diferents passatges que havia de repassar perquè la tocaria al recital de fi de carrera. Actuació molt important que li obrirà les portes a les millors orquestres del món per complir el seu somni.

Javier Lara Ribes
2n de Batxillerat (IES Enric Valor, Picanya)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.