15 de febr. 2013

La Purísima- Torrent


Sóc Elena, la filla d'Ana Bellver, dona que va assumir ser segon plat del teu pare. El marit de la teua mare Cecília ens va trair, a les dos i va destruir dos famílies.
Em pregunte que m'ha portat a escriure't, potser la teua crida d'auxili, potser que el pes de guardar secrets ha pogut amb mi, o potser simplement que necessitava contactar amb tu una última vegada. Sí, pot ser, una més. Una última vegada després de la meua disfressada aparició amb aquella carpeta aquell 23 d'abril a Catalònia.
Ja no puc penedir-me d’haver-te arrossegat a esta situació, així que he decidit que et comptaré la veritat que t'ha sigut ocultada.
Jo estava allí, amb 15 anys, res casual;en aquell carrer silenciós d’Avinyó, i dins d’un cotxe aparcat en la vorera, vaig poder veure el xoc que va provocar aquella tragèdia amb la teua mare Cecília. Esperant dins a no sé qui ,quasi dormida al costat del conductor d’aquell cotxe. Sí, al conductor que t'acotxava per les nits, a qui volia com si fores única, però que tenia una altra xicoteta, una altra preferida, jo. Al teu estimat pare, al meu volgut pare…
No cal dir més, els silencis parlen per ells mateixos. Una nit calorosa em vaig despertar i em vaig alçar sigil·losament del meu llit, vaig creuar aquell  fosc corredor on regnava un aclaparador silenci,però quan arribí a l’altra part de la casa, una porta estava entreoberta. Ma  mare, mon pare... Una discusió acalorada i unes paraules que em van acabar d'arrabassar la meua preada innocència. Un altre assassinat, zels, traïció, un nom: Camus. Desconegut fins ara, però no importava perquè ja era la segona taca de sang que descansava sobre el meu estimat pare.
Han passat molts anys…i constituïm les dos meitats d’una mateixa ànima.
                                                                             Ángela Menjibar (1º A Batx).- La Purísima-Torrent


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.