15 de febr. 2013

Sergi Mifsud, 1r Batx. B


-->
Estimada senyora,
Per casualitats del destí, que ara no li contaré, he llegit la seua novel·la i he entés per què no es va posar en contacte amb mi després d’entregar-li la carpeta que tants mals de cap li ha portat.

Permeta’m que em presente: sóc Lluís Gallimard, fill de Francine i, fins fa poc, d’Albert Camús. Jo, a l'igual que vosté, he viscut enganyat i crec que, arribat aquest punt, la puc ajudar a resoldre tots els seus dubtes.

Ma mare, malalta i turmentada pel gran secret que havia guardat, em va confessar que jo no era fill de qui havia considerat sempre el meu pare. La pobra, cansada de les infidelitats del seu marit, va iniciar una relació secreta amb Michel Gallimard, gran amic de la família. D’aquella relació vaig nàixer jo, però mai ningú no va saber qui era el vertader pare.

Quan Michel, la seua família i Albert van tenir l’accident, ma mare va embogir de dolor.  Descontrolada i plena de ràbia necessitava que algú pagués per les seues desgràcies, així que va decidir acabar amb la vida de Cecília, mare de la filla secreta d’Albert Camús.

Espere que ens puguem veure per explicar-li els detalls.


Lluis G.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.