4 de març 2018

UN ROSTRE CONEGUT

Ja era massa tard, László Károly havia mort. La seva muller lamentava la seva absència i es repetia a ella mateixa “ per què? “.

Primavera del 1940. László i la seva muller es coneixien per primera vegada a la cafeteria del barri. Weronika Nowik es quedà sorpresa quan László li va contar tots els seus viatges i les seves aficions. Va quedar enamorada i després de mantindre una relació durant 10 anys, el seu marit desaparegué. Tal vegada no el coneixia tan bé com creia.

Weronika Nowik no solia passejar pel Riu molt sovint quan el seu marit era amb ella. Des que László va desaparèixer, alguna cosa dintre de Weronika la conduïa al Riu. Va ser el dia 10 d’abril de 1950 quan es va adonar del per què feia més de deu anys que no sabia res del seu marit i per què alguna cosa li obligava a passejar-se vora el Riu. Aquell dia va aparèixer el cos de László dintre del Riu, junt al d’Anna Mulkawa, dona desconeguda per a Weronika fins que va fer les seves pròpies investigacions.

László tenia un passat que la seva muller desconeixia, i Anna Mulkawa formava part d’aquest. Weronika no entenia com el seu marit podia haver estat ocultant-li tal cosa. Anna Mulkawa y Weronika Nowik pareixien bessones, no es podria distingir una persona d’una altra si les dos hagueren viscut al mateix temps.

ALÍCIA FERNÀNDEZ, IES ALMENARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.