23 de febr. 2021

Escac i mat

 London, 21st February 2021

Hola Joan,

Acabe de rebre i llegir la teua carta. Et contestaré amb tota la sinceritat i responsabilitat respecte a les lleis que puga, encara que després de llegir tot el rerefons de la teua història em serà difícil.

Primer, et felicite per haver-te guanyat la meua confiança. No qualsevol pot fer creure a un altre que va fer un pacte amb el diable i ha viscut mil anys. I sobre la causa del teu empresonament, és cert que l’assassinat està penat amb la presó, però, després de veure l’ordre dels esdeveniments, tinc una proposta.


Ja que el teu únic objectiu en intentar robar l’espassa era lliurar-te de la condició d'immortalitat que et va donar el diable, et propose transformar la teua pena en una pena de mort. És un cas excepcional en què tu hauries d’estar d’acord. L’execució serà amb l’espassa ígnia i amb les condicions que tu proposes. Així solucionaríem tots els problemes amb un sol moviment, un escac i mat al diable.

Durant aquesta setmana m’asseguraré de visitar-te jo mateixa a la presó, on podrem pactar-ho en condicions de forma presencial.


Fins llavors, salutacions,

La Regna d'Anglaterra


Mario SA. 1r BAT C. IES Clara Campoamor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.