2 de març 2021

La mort intravenosa


Benvolgut Joan Ferrer,


Em dirigisc a tu per a dir-te que  les peticions que demanes són  impossibles, encara que siguis immortal. Comencem per les primeres peticions.

En primer lloc, confessant-me, que  ets immortal, et dona un lloc de vulnerabilitat ja que revisen totes les cartes que rep. Però ara no et preocupes d’això, ja que he dit que no t’ho tingueren en compte i m'he inventat una excusa dient als meus revisors de cartes que estaves delirant i que no et feren massa cas, encara que jo sàpiga que dius la veritat.

També puc dir-te que davant la segona petició de deixar que et suïcides, és una proposta que acceptem gratament, ja que estem treballant en una forma de penalitzar amb pena de mort. Es tracta d’un un medicament per via intravenosa que mata fins allò immortal, ho hem provat en tot el que hem pogut però encara no hem tingut l'oportunitat de provar-ho en humans. Aquest medicament té les substàncies més perilloses del món i quedaries com tot un heroi si fores tu la primera persona del món que el provara.


Una salutació cordial i molta sort, 


Reina Isabel II.


Alejandro GG. 1r BAT H. IES Clara Campoamor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.