23 de febr. 2021

Tot planejat

 L’Infern, 2 de maig de 1998


Hola Joan,


Et recordes de mi?


Acabe de llegir la carta amb els meus poders infernals i, de veritat pensaves que et podies        lliurar dels teus mediocres desitjos tan fàcilment?


Si et recordes bé, fa uns mil anys vas demanar la immortalitat sense el patiment de cap dolor         físic, per la qual cosa , ni la Spata ignea et salvaria d’aquesta perpètua vida infernal a la qual t’has sotmés tu mateix. L’única opció que tenies era el tercer desig, que te’l reservaves durant segles, però, fruit de la desesperació, vas optar per malbaratar-lo.


Tenia, des d’un principi, tot planejat. Aprofitaria l’exposició a Londres, a la qual estava segur que        assistiries, per a colar l’espasa en el museu, i així creure que era part de la galeria. Una vegada te n’apoderares, intentaries acabar amb tot, però de forma fallida, i t’arrestarien, de manera que pagaries per tots els actes de luxúria i d'avarícia.


M'encarregaré personalment que aquesta carta no arribe mai a la reina Isabel II, i que      passes la resta de l’eternitat tancat entre aquests barrots inexpugnables.


El dimoni.


Javier SB. 1r BAT C. IES Clara Campoamor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.